عنوان : 2 كارگاه غیر بهداشتی تولید زولبیا و بامیه در غرب اهواز پلمپ شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

مهندس مهرداد شریفی - رییس مرکزبهداشت غرب اهواز ، ازپلمپ  2 کارگاه تولید زولبیا و بامیه  در شرایط غیر بهداشتی در محدوده مرکز سلامت شماره 11 (نهضت آباد )  خبر داد. وی افزود:  2  کارگاه زولبیا و بامیه پزی مذکور،  توسط کارشناسان بهداشت محیط ، شناسایی و با همکاری ماموران اماکن نیروی انتظامی  پلمپ گردید و بیش از 100 کیلو گرم مواد اولیه فاسد، موجود در کارگاهها، معدوم شد .

شریفی اظهار داشت :بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت رمضان، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، اغذیه فروشی‌ها نظارت داشتند و ضمن ارائه توصیه های لازم به متصدیان و شاغلان این صنوف، کیفیت روغن استفاده شده، رعایت بهداشت فردی و عمومی، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و...مورد بررسی قرار دادند.

وی ادامه داد : در راستای حفظ سلامت شهروندان با متخلفان، برخورد قانونی صورت گرفت و  سه  کارگاه غیر بهداشتی نیز به مراجع قضایی معرفی گردید .

شریفی در ادامه خاطر نشان کرد:  متاسفانه در برخی موارد ، کارگاهای زیرزمینی و غیر مجاز و در شرایط کاملا غیر بهداشتی، با استفاده از رنگ‌های مصنوعی غیرمجاز و بدون رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار ، شیرینی جات از جمله:  زولبیا و بامیه، تولید می شود و در قنادی های مناطق مختلف شهر، به فروش می رسد.

وی از متصدیان تمام مراکز تهیه و توزیع بویژه قنادی ها، خواست: مواد اولیه و همچنین زولبیا و بامیه را از کارگاهها و محلهای معتبر و مجاز و مورد  تایید مراکز بهداشت، خریداری کنند و تمام خریدها با فاکتور انجام شود.

مهندس زهرا کرمیان - مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، ضمن تقدیر از تلاشهای کارشناسان  و بازرسان بهداشت محیط ، از شهروندان خواست: از خرید مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری کنند و هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 اطلاع دهند .