عنوان : 4 مركز آب شیرین كن در غرب اهواز پلمپ شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۸

مهندس مهرداد شریفی - رییس مرکزبهداشت غرب اهواز ، ازپلمپ  4مرکز آب شیرین کن در محدوده مرکز خدمات جامع سلامت شماره 7 در منطقه ملاشیه به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی خبر داد .

وی ضمن تقدیر از همکاری مراجع قضایی و  اماکن عمومی نیروی انتظامی  و کلانتری  19 با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور، گفت: بازدید از مراکز آب شیرین کن، توسط بازرسان بهداشت محیط بصورت مستمر انجام می شود و ضمن آموزش به متصدیان و  سنجش کلر و نمونه برداری از آب،  در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت مسائل بهداشتی،  متخلفان  به مراجع قضایی معرفی می گردد.

شریفی  با بیان اینکه سلامت آب در سلامت مردم نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: نگرانی های اساسی که در مورد آب آشامیدنی وجود دارد، عبارت است از :

باکتری های بیماری زا ( پاتوژن ها ) در آب -کمبود و افزایش غلظت بعضی از یونها ی ضروری مانند: فلوئور،کلسیم ، منیزیم  و .. ذرات معلق در آب- بو و مزه آب .

وی خاطر نشان کرد:  در مبحث سلامت آب، لازم است نسبت به هر یک از این موارد حساسیت ویژه ای داشته باشیم .

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز افزود : با توجه به اهمیت موضوع و جلوگیری از بیماریهای روده ای از جمله التور ( وبا)  بايد ضمن نگاه به گذشته ومشاهده دقیق وضعيت موجود، براي آينده برنامه ريزي درستی داشته باشیم .

وی در ادامه به بیان مشکلات موجود در  آب شیرین کن ها پرداخت و اظهار داشت: متصدیان مراکز آب شیرین کن، باید مسائل بهداشتی را مطابق آئین نامه های موجود و توصیه های بازرسان بهداشتی رعایت کنند و بصورت مستمر، ضمن شستشو و گندزدایی مخازن و فیلترهای مورد استفاده، نسبت به کلرزنی آب خروجی  و حفظ کلر باقیمانده در مقدار مطلوب اقدام نمایند .

مهندس زهرا کرمیان - مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز،  به شهروندان توصیه کرد: از خرید آب آشامیدنی  از مراکز  غیر بهداشتی  و خودروهای سیار فاقد کد صنفی بهداشتی خودداری کنند و هرگونه تخلف در امور مرتبط با سلامت آب و غذا را باسامانه 190 در میان گذارند .