رو عنوان : با همکاری اداره پست انجام می شود:
عنوان : آغاز سرشماری بهداشتی در منطقه كیانپارس از چهارشنبه هفته جاری
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

در راستای همکاری بین بخشی و اجرای برنامه تحول سلامت در بخش بهداشت و تکمیل زیربنای اجرایی آن، تفاهم نامه ای با اداره پست شهرستان اهواز منعقد گردید. در همین راستا نشستی با حضور رییس مرکز بهداشت، روسا و متصدیان اداره پست، مدیر گروه واحد آمار معاونت بهداشت و مسئولان واحدهای ستادی در دفتر ریاست برگزار شد.

مهندس مهرداد شریفی-رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، هدف از انعقاد تفاهم نامه را مدیریت بهینه زمان کارکنان مرکز بهداشت جهت حضور موثر در محل کار و ارائه خدمت به مراجعه کنندگان، بیان کرد و با اشاره به اهمیت سرشماری در برنامه ریزی و لزوم صحت و دقت جمع آوری داده ها، اظهار داشت: آشنایی کامل ماموران پست با نشانی محل ها و مناطق شهر، سابقه کارکردهای اجتماعی مثبت، امنیت و اعتماد اجتماعی مردم ، از جمله دلایل انجام تجربه ی مشترک همکاری مرکز بهداشت با اداره پست در انجام سرشماری بهداشتی است.

وی افزود: با توجه به اهمیت رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات مردم،ماموران پست، با صلاحیت ترین افرادی هستند که به اماکن مسکونی و ادارات تردد دارند و کارنامه موفق اداری با ارائه خدمت صادقانه ، سرمایه اجتماعی ارزشمند آنان است.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز خاطر نشان کرد: سرشماری بهداشتی در منطقه کیانپارس از چهارشنبه هفته جاری با حضور 20 نفر از ماموران و متصدیان پست، اجرایی می شود.