عنوان : بازدید رییس و كارشناسان ستادی مركز بهداشت غرب اهواز از منطقه عین دو
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

بازدید ستادی با حضور رییس و کارشناسان مرکز بهداشت غرب اهواز از مرکز خدمات جامع سلامت شماره 6 در منطقه عین دو انجام شد.

پس از انجام پایش از مرکز و پایگاههای تحت پوشش ، در جلسه ی ارائه گزارش، مهندس شریفی-رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، اظهار داشت: هدف از انجام بازدیدها، ارزشیابی میزان تحقق در دستیابی به اهداف برنامه های تحول سلامت و آگاهی دقیق از نقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدیدهاست.

وی ضمن ابراز خرسندی از اقدامات و مداخلات انجام شده، خواستار حضور بیشتر مسئولان و کارشناسان واحدهای ستادی در پایش از مراکز و پایگاههای تحت پوشش شد.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، نظم و انظباط اداری و حضور به موقع کارکنان در محل کار، تکریم ارباب رجوع و متعهد و پاسخگو بودن در قبال مسئولیتهای محول را از وظایف هر کارمند برشمرد و ابراز امیدواری کرد : ضمن رعایت موارد فوق، استاندارد سازی فرایندها در جهت ارائه خدمات باکیفیت توام با رضایت مردمی انجام گردد.

شایان ذکر است که برنامه پایش ستادی از واحدهای تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز هرهفته ، در روزهای یکشنبه و سه شنبه انجام می شود.