عنوان : برگزاری كمیته پیشگیری از مرگ كودكان 59-1 ماهه در مركز بهداشت غرب اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۶

به منظور پیشگیری و کاهش مرگ ومیر کودکان 59-1 وافزایش سطح سلامت آنها وجهت داشتن جامعه ای سالم کمیته ای به همین منظور با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ، معاون فنی ، مسئول سلامت  خانواده ، کارشناسان کودکان ، مادران و بارداری سالم ومتخصص کودکان و رابطین آموزشی بیمارستان های دولتی و خصوصی تابعه مرکزبهداشت غرب درمحل دفتر این مدیریت برگزار گردید.

دراین نشست مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن تشریح مشکلات موجود درزمینه اجرای برنامه اظهارداشت: شاخص مرگ کودکان یک تا 59 ماهه یکی از شاخص های مهم بهداشتی به شمار می رود که بهبود آن نشان از روند مطلوب ارایه خدمات بهداشتی درمراکز و خانه های بهداشت این شهرستان است .

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته طی سال گذشته در زمینه کاهش مرگ کودکان در سطح این شهرستان افزود: درغرب اهواز فعالیتهایی شامل پیگیری و مراقبت زنان باردار درمورد مصرف صحیح مکمل ها,حساس سازی پزشکان نسبت به علائم خطر کودکان طی جلسات متعدد برگزار شده برگزاری کارگاه جهت پزشکان وماماها و کادر بهداشتی درمانی انجام شده است. وی همچنین آموزش را بعنوان یک گام اساسی در توانمندسازی مادران و جامعه و ارتقاء آگاهی خانواده ها درخصوص مشاوره های ژنتیک و مراقبت از مادران باردار و نیز موثر درکاهش مرگ ومیر کودکان 59-1 ماهه عنوان کرد.