عنوان : طرح تشدید بازدید از مطب ها ، كلینیك ها و مراكز درمانی تحت پوشش مركز بهداشت غرب اهواز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز  از برنامه طرح تشدید بازدید در صبح و عصر  از مطب ها ، کلینیک ها و مراکز درمانی  تحت پوشش این مرکز علاوه بر بازدید های روتین در طول سال توسط  کارشناسان بهداشت محیط  از ابتدای شهریور تا تاکنون خبر داد

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت:این بازدید ها برای نظارت هرچه بیشتر  بر رعایت استانداردهای بهداشتی و فضاهای فیزیکی از سوی مطب ها ، کلینیک ها و مراکز درمانی  تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز انجام می شود شریفی همچنین اظهارداشت:دراین بازدیدها بر نحوه دفع پسماندهای عفونی اینگونه مراکز نیز نظارت و در صورت تخلف نسبت به صدور اخطاریه جهت کلینیک  و مطبها اقدام می گردد. و در صورت تخلف مطابق قانون تحت پیگیری وپیگرد قرار می گیرند.

مهندس شریفی  اظهار داشت: مطب ها ، کلینیک ها ، دفاتر کار و ..از لحاظ استانداردهای بهداشتی و ارائه خدمات رفاهی از جمله سرویسهای بهداشتی ، آب سرد کن ، تهویه  و .. بررسی می شوند  .

وی ادامه داد زباله های بیمارستانی، اصولا زباله های پرخطری محسوب میشوند زیرا با خون، عفونت و انواع میكروبها و باکتریها آغشته هستند و اگر به درستی مدیریت نشوند مانند این است که میكروبی را از یك محیط کوچك جدا کرده و در سطح کل جامعه منتشر سازیم ، زیرا با افزایش زباله گردها و بازیافت زباله ، خطر انتقال این میكروبها به منازل و شهروندان بیشتر میشود وتوجه به بی خطر سازی زباله های عفونی از آن جهت حائز اهمیت است که رها سازی و دفن این قبیل زباله ها، تهدید جدی برای سلامت مردم و جامعه محسوب می شود.

شریفی افزود درحال حاضر همه ی مطب ها، درمانگاه ، کلینیک ها و آزمایشگاه های تشخیص طبی  موظف به بستن قرارداد پسماند با ادراه پسماند می باشند که زباله های عفونی به صورت جداگانه جمع آوری و دفن گردد .طی پیگیری ها و جلسات متعدد برگزار شده بین سازمان های متولی مقرر گردید تمام مطب ها، مراکز درمانی، کلینیک ها، آزمایشگاه ها و...ضمن عقد قرارداد با سازمان پسماند شهرداری این سازمان راموظف به جمع آوری زباله های محل های پیش گفت به صورت جداگانه و تفکیک از زباله های معمولی اقدام و دفن بهداشتی نمایند.

شریفی در ادامه بیان نمود از ابتدای طرح تشدید بازدید از مراکز درمانی و مطب ها ( از ابتدای شهریور تاکنون  )  بیش از  100 مورد بازدید انجام و 37 مورد اخطاریه صادر گردیده است وی افزود بازرسی از مراکز فوقالذکر تا اتمام آنها بصورت مستمر ادامه خواهد داشت .