عنوان : نشست مركز بهداشت غرب اهواز باپرسنل و مدیران استخرهای شنای غرب اهواز
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

در راستای ارتقای همکاری بین بخشی نشستی با حضور مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز و تمامی پرسنل و مدیران استخرهای شنای تحت پوشش در محل سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید

در این نشست آقای مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت با اشاره به جایگاه شنا در فرهنگ و دین مبین اسلام و آموزه های دینی به  بیان اهمیت شنا و ورزش های آبی و تأثیر آنها درسلامت افراد پرداخت . مهندس شریفی همچنین با بیان مباحث آئین نامه ای استخرهای شنا و قوانین و مقررات و تشریح 3 فصل آئین نامه مقررات بهداشتی استخرهای شنا مشتمل بر فضای فیزیکی- ابزار و وسایل کار – بهداشت فردی کارکنان به بیان اهمیت موضوع پرداخت و در این خصوص اظهار داشت فعالیت استخرهای شنا در محدوده تحت پوشش این مرکز منوط به گرفتن تأییدیه بهداشتی از مرکز بهداشت است و هیچ استخری حق فعالیت بدون اخذ مجوز تأییدیه بهداشتی را ندارد و در صورت مشاهده هر مورد با متخلفین از مقررات بهداشتی  برخورد قانونی از سوی این مرکز به عمل خواهد آمد.

مهندس شریفی همچنین با اشاره به جایگاه استخرها در میان اماکن عمومی وحساسیت ویژه ای که این صنف در تأمین سلامت مراجعین دارد گفت: استخرهای شنا به عنوان یک کانون ازدحام در جامعه محسوب میشوند که درصورت عدم گندزدایی آب وهمچنین عدم رعایت اصول بهداشتی در آنها می تواند به یک کانون بیماری تبدیل شوند

شریفی افزود:بیماری‌های دستگاه گوارش،گوش و حلق و بینی،چشم،پوستی و انگلی از جمله امراضی است که ممکن است در صورت کم توجهی به مسایل بهداشتی طیفی از شناگران را در معرض خطر قرار دهد
رئیس مرکز بهداشت  غرب اهواز  اظهار داشت :در بازدید از استخرهای شهرستان  توسط کارشناسان بهداشت محیط میزان استاندارد کلر،شرایط اسیدی ، کدورت و بار میکروبی آب سنجش می شود و در صورت مشاهده هر مورد مشکوک موارد با حساسیت دنبال می شود.

در ادامه  خانم مهندس محقق و خانم مهندس سعدونی کارشناسان بهداشت محیط با اشاره به اینکه نزدیک به 19استخر بزرگ در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت  غرب  فعالیت می‌کنند  با  تأکید بر بهداشت شناگران وسالم سازی مستمر آب استخر ورفع نواقص بهداشتی استخرها وسرویس های بهداشتی ،رختکن ودوشهای حمام  به ارائه مطالب آموزشی در این زمینه پرداختند.