عنوان : در ششمین و هفتمین روز از دهه مبارك فجر انجام شد: ارائه خدمات دندانپزشكی به مردم روستاهای بیوض و صفحه دو
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۰

درششمین و هفتمین روز از دهه مبارک  فجر، مرکز بهداشت غرب اهواز با اعزام دندانپزشک و آمبولانس دندانپزشکی واستقرار آن در روستاهای صفحه دو و بیوض (از توابع مرکز بهداشتی درمانی ام تمیر)، به ارائه خدمات دندانپزشکی  به اهالی مناطق پرداخت.

مهندس شریفی –رییس مرکز بهداشت غرب اهواز به اتفاق دکتر سلمانزاده معاون بهداشت دانشگاه  و دکتر بهمئی جانشین بسیج جامعه پزشکی ضمن بازدید از روند اجرای این برنامه ، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به مردم ولایتمدار این مناطق ، گفت: به برکت انقلاب اسلامی، خدمات شایانی به روستاییان ارائه شده که بی تردید یکی از کاملترین و جامعترین آنها، مراقبتهای بهداشتی درمانی در قالب نظام شبکه بوده است.

وی خاطر نشان کرد  کرد : جهت سهولت دسترسی مردم به خدمات دندانپزشکی این برنامه برای روستاهای دیگر در آینده از سوی مرکز بهداشت غرب ادامه دارد