عنوان : پیام تبریك رئیس مركزبهداشت غرب اهواز به مناسبت روز پرستار
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۱

دکتر مهرداد شریفی-رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در پیامی ، روز پرستار را به جامعه پرستاری کشور تبریک گفت .

در این پیام به اختصار آمده است :

اهمیت شغل خطیر پرستاری تا آنجاست که امروزه به عنوان حافظان سلامت در خط مقدم جبهه درمان و سلامت جامعه از آنان یاد می‌شود و این مهربانان صادق، در ایام فعالیت خود با اتکا به دانش، تعهد و عشق در تلاشند تا ضامن تسریع در روند درمان و سلامت مراجعین باشند .

این سفیدپوشان ایثارگر، با تلاش مجاهدانه خود در جبهه سلامتی با کاهش آلام روحی و جسمی بیماران، انوار امید و آرامش را به دل‌های خسته و رنجور بازگردانده و امید به فردای بهتر را به دردمندان هدیه می‌کنند و با بارش باران امید، آگاهی و سلامتی را برای بیماران به ارمغان آورده و بارقه روح‌نواز زندگی و التیام آلام آنان را مژده می‌دهند که اوج شکوه و اعتبار شغل شریف پرستاری را می‌توان در شخصیت والای پیام آور کربلا، حضرت زینب(س) مشاهده کرد .

میلاد با سعادت حضرت زینب سلام اله علیها و روز پرستار را به جامعه ی شکیبا و توانای پرستاری کشور بویژه همکاران ارجمند در استان خوزستان تبریک و شادباش عرض می نمایم. توفیق روز افزون در ادای مسئولیت خطیر پرستاری و رضایت پروردگار و خلقش را از درگاه آن کریم مسئلت دارم .

مهرداد شریفی

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز