عنوان : برگزاری جلسه كمیته اجرایی بسیج ملی كنترل فشار خون بالادر مركزبهداشت غرب اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۳

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهوازدر جلسه کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا که با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز و مسئولین واحدهای ستادی وناظرین ستادی  در مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات برگزار شد رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز گفت: طرح ملی کنترل فشار خون بالا از 27 اردیبهشت 98 همزمان با روز جهانی فشار خون، شروع و تا 15 تیر ماه ادامه دارد .

دکتر مهرداد شریفی افزود : جامعه هدف در این طرح افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی هستند که فشار خون آنها پایش و افراد دارای فشار خون بالا برای دریافت خدمات درمانی به سطوح بالاتر معرفی می‌شوند .

دکتر شریفی با اشاره به اهمیت انجام این طرح ملی،اصلاح سبک زندگی که به معنی داشتن فعالیت ورزشی منظم، تغذیه مناسب به ویژه محدود کردن مصرف نمک، چربی‌های ترانس و کنار گذاشتن مصرف فست‌فودها، تنقلات، ترک سیگار و الکل است. تاکید کرد، و همت همه پرسنل مجموعه مرکزبهداشت غرب اهواز تا رسیدن به حد انتظار شاخص بیمار یابی فشار خون بالا را خواستار شد .

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز  اظهار داشت: مراکز اجرای این طرح، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت شهری و روستایی، خانه‌های بهداشت و ادارات دولتی در سطح شهرستان غرب اهواز می باشد.

تعداد بازدید : 42