• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
برگزاری جلسه كمیته اجرایی بسیج ملی كنترل فشار خون بالادر مركزبهداشت غرب اهواز

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهوازدر جلسه کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا که با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز و مسئولین واحدهای ستادی وناظرین ستادی  در مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات برگزار شد رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز گفت: طرح ملی کنترل فشار خون بالا از 27 اردیبهشت 98 همزمان با روز جهانی فشار خون، شروع و تا 15 تیر ماه ادامه دارد .

دکتر مهرداد شریفی افزود : جامعه هدف در این طرح افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی هستند که فشار خون آنها پایش و افراد دارای فشار خون بالا برای دریافت خدمات درمانی به سطوح بالاتر معرفی می‌شوند .

دکتر شریفی با اشاره به اهمیت انجام این طرح ملی،اصلاح سبک زندگی که به معنی داشتن فعالیت ورزشی منظم، تغذیه مناسب به ویژه محدود کردن مصرف نمک، چربی‌های ترانس و کنار گذاشتن مصرف فست‌فودها، تنقلات، ترک سیگار و الکل است. تاکید کرد، و همت همه پرسنل مجموعه مرکزبهداشت غرب اهواز تا رسیدن به حد انتظار شاخص بیمار یابی فشار خون بالا را خواستار شد .

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز  اظهار داشت: مراکز اجرای این طرح، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت شهری و روستایی، خانه‌های بهداشت و ادارات دولتی در سطح شهرستان غرب اهواز می باشد.

برچسب ها

V5.5.2.0