عنوان گروه خبري / روابط عمومی .
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
جلسه تحلیل عملكرد مركز خدمات جامع سلامت روستایی تصفیه شكر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهواز در ادامه نشستهای فنی مرکز بهداشت غرب اهواز، جلسه تحلیل عملکرد مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تصفیه شکر با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب، پزشکان ، کارشناسان و بهورزان آن مرکز در سالن اجتماعات مرکزبهداشت غرب اهواز برگزار شد.

در این نشست، ابتدا کارشناسان واحدهای ستادی، به ارائه گزارش پایشهای انجام شده از مرکز و خانه های بهداشت تحت پوشش بر مبنای سامانه سیب پرداختند، سپس راهکارهای حل مشکلات و چالشهای بهداشتی منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه دکتر شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز اظهار داشت: با توجه به سامانه ای شدن ثبت وارائه خدمات دربرنامه های نظام سلامت،و وجود زیرساختها و تجهیزات و در واقع فراهم آمدن بخش نرم وسخت افزاری برنامه ها، مردم بیش از گذشته نسبت به مفاهیم ارتقا سلامت آگاهی پیداکرده اند اما آنچه در پیشبرد اهداف متعالی وزارت بهداشت، اهمیت ویژه ای دارد، تلاش و تعهد کارکنان، ارتقای مداوم آگاهی و بروزگردانی دانش ارائه دهندگان و گیرندگان خدمت و انجام وثبت به موقع خدمات  و جلب مشارکت مردمی است.

دکترشریفی  انجام اینگونه  پایش ها با روش جدید از مرکز و خانه های بهداشت را بسیار ارزشمند و مفید عنوان کرد و خواستاربررسی دقیق نقاط ضعف و انجام مداخله های مورد نیازجهت رفع آنها و تقویت نقاط قوت به منظور ارتقای وضعیت موجود شد.

شایان ذکر است که مرکز بهداشتی درمانی تصفیه شکر با دارا بودن 8 خانه بهداشت، جمعیتی بالغ بر 13هزار نفر از روستاییان ساکن غرب اهواز را تحت پوشش قرار می دهد.

برچسب ها

V5.5.2.0